Resultat efter otte uger med “Slanke Sheriffen”: Flemming smed over fem kilo…

Mediemanden Flemming Falk Hansen har endelig overstået det otte-ugers slanke- og motionskursus, han har gennemgået med en snes andre sammen under vejledning af “Slanke-Sheriffen” fra Snogebæk, Ole Nisbeth. Det har været sjovt, det har været sundt – og han har smidt over fem kilo…

“Slanke-Sheriffens” motionshold efter otte uger – samlet har holdet smidt 90 kilo…Flemming står beskedent bagerst tv. (Foto: Torben Ager)

 

Så er otte ugers motions- og slankekursus forbi for mediemanden og iværksætteren, raske og rørige Flemming Falk Hansen fra Tejn.

I et øjebliks kådhed sagde han “JA” til at deltage i “Slanke Sheriffen” fra Snogebæks “otte uger i helvede”, som sheriffen alias Ole Nisbeth udtrykker det, dog humoristisik ment.

Kurset går i al sin enkelthed ud på at droppe al alkohol, alle søde sager, alle chips samt gå mindst 12.000 skridt hver dag.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Tak for et godt slankeforløb, sagde Flemming til sine holdkammerater. (Foto: Torben Ager)

 

Samtidig mødtes alle deltagere hver onsdag på Campus Bornholm, hvor der er forskellige former for træning, boldspil, trappeløb m.m.

“Og det har været det hele værd,” fortæller en glad og i bogstaveligste forstand lettet Flemming, da han blev vejet af – og fundet let.

Da han begyndte kurset vejede han 97, 4 kilo – og efter de otte uger er vægten reduceret med over fem kilo til 92.1.

“Det på trods af en velsmagende julefrokost undervejs og en VM-kamp, hvor det var svært at undgå en fadøl,” tilstår Flemming brødbetynget.

Men han har tabt sig – og befinder sig i det hele taget bedre, efter han har fået lidt sundere spisevaner.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Slanke Sheriffen Ole Nisberth og hans elev, Flemming Falk Hansen. (Foto: Torben Ager)

 

“Man kan sagtens undvære al det søde, og jeg har tænkt mig at fortsætte med de sunde vaner og med at gå lange ture, så jeg kan nå op på de 12.000 skridt daglig,” siger Flemming Hansen.

“Slanke Sheriffen” har været meget tilfreds med sit hold:

“Der har været 15 deltagere, der deltog i den regelmæssige vejning, og de har smidt 90 kilo tilsammen – det svarer til ca. seks kilo pr.person, og det synes jeg vidner om, at det kan betale sig at følge kurset,” siger Ole Nisbeth.

Så har man mod og lyst til at prøve kræfter med kurset – og få reduceret kropsvægten betydeligt, så gælder det om at gå på Facebook, finde “Slanke Sheriffen” og tilmelde sig et kursus.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?