Premiere på nyt band i Musikhuzet

Taboo – premiere I Rønne. (Foto: Torben Severinsen / Musikhuzet)

 

Der var premiere fredag aften i Musikhuzet i Rønne, da et helt nyt rockband, gav deres første koncert. Bandet Taboo byder dog på velkendte ansigter.

Forsanger Christoffer Stjerne, som også fronter det danske rock band H.E.R.O, samt guitarist Ken Hammer, som mange kan genkende fra hans fortid som guitarist og medskaber af det danske heavy metal band Pretty Maids.

Powerhouse-duoen svigtede bestemt ikke deres rockfans. Med klassiske metal riffs og super melodiske hooks, viste de to herre og det øvrige band, hvordan man giver et moderne og solidt bud på hvordan rock og heavy metal skal lyde i dag.

Bandet spillede fortrinsvis numre fra deres selvbetitlede debutalbum som udkommer primo september 2022. Taboo’s album er produceret og indspillet af Christoffer og Ken, men mixet og masteret af den danske metallegende Jacob Hansen (Pretty Maids, Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Amaranthe, etc.).

Seneste artikler

Fik du læst?

Den glemte helligdag

På torsdag 29.september er det Mikkelsdag. En helligdag, som næsten helt er gået i glemmebogen, og som blev afskaffet som helligdag her i landet i

Læs mere »