Populær vinhandel ændrer i ejerskabet – ikke i barskabet

Jon Vejbæk fratræder sin rolle som direktør Hos Jon & Thomas  Aps, og overdrager anparter til direktør Thomas S. Kristensen. 

Thomas Kristensen (tv.) og Jon Vejbæk – nu driver Thomas vinhandlen videre alene.  (Foto: Torben Ager)

 

En spændende vin- og spiritusforretning så sidste år dagens lys i Rønne. Det var “Hos Jon og Thomas”, der først åbnede i Østergade, men som senere på året slog dørene  op til en ny foretning i Snellemark, hvor tidligere rådhuskiosken havde haft lokaler.

Jon Vejbæk fratræder med dags dato sin rolle som direktør i vinhandlen ”Hos Jon & Thomas”. I den mellemliggende periode har forrentningen støt og roligt fået en stor kundekreds, der bl. a. har været glade for de mange vine, spiritus og ølprodukter samt smagninger af samme.

Og der er allerede fredag 10. juni en spændende smagning på forskellige cocktails med gin. Der er dog kun meget få pladser tilbage, så man skal være hurtig og gå ind på forretningens side på Facebook og tilmelde sig, hvis man vil med.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Der er også et stort udvalg af spiritus hos Jon og Thomas – bl.a. 40 forskellige slags rom…

 

 Jon Vejbæk overdrager imidlertid nu sine anparter til direktør Thomas S. Kristensen.

Jon Vejbæk har valgt at gå andre veje og forlader Hos Jon & Thomas Aps i bedste forståelse med sin mangeårige ven og partner Thomas S Kristensen. Der vil fortsat være et samarbejde mellem de to omkring romsmagninger, der er blandt de mange populære smagninger, som de to har holdt og som vil fortsætte.

”Hos Jon & Thomas” fortsætter dermed som hidtil og navnet til butikken beholdes.

Det gode venskab mellem Jon Vejbæk og Thomas S. Kristensen har været beriget med gode erfaringer og oplevelser, og de to vil fortsætte deres mangeårige venskab.

Og Thomas glæder sig til at køre forretningen videre:

(Artiklen fortsættes under billedet)

Hos Jon og Thomas – sidstnævnte køer nu butikken videre alene.

 

“Vi har jo grundlagt butikken med et helt andet udvalg af vine end de, man kan købe i supermarkederne. Det er lidt mere spændende – og så er der altid god til til en snak om vinene eller spiritusmærkerne, siger Thomas og tilføjer, at det jo ikke er ligemeget, hvad der skænkes op til en god middag eller hyggeaften med vin og ost.

Et af klenodierne på hylderne er den verdensberømte, spanske vin “Pingus”, produceret af danskeren Peter Sisseck på dennes vingård i Spanien. Vinene er international vurderet som nogle af de fineste, røde vine i verden. Nogle af årgangene koster mere end en knallert, men Thomas har også en Pingus fra 2018 til kr. 1.195,-

Hvis man altså vil smage nogle af de fineste dråber, for der er naturligvis også dejlige vine til “normale” priser.

Og så kan det tilføjes, at også Vinlagret-Bornholm i Aakirkeby er kommet ind under Hos Jon og Thomas vinger.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Brand i feriehuse i Gudhjem

  Torsdag formiddag fik politiet en melding om brand i tagkonstruktionen på fem sammenhængende ferieboliger på Lille Jernkaasvej i Gudhjem. Branden var opstået i forbindelse

Læs mere »