Politiker-besøg i Rønne

EU-VALG: Danmarksdemokraternes Peter Skaarup kom fredag til Bornholm og mødte vælgere med den lokale DD-kandidat Renate Hendriksen. Også DD-arrangement lørdag…

DD-kandidat Renate Hendriksen med partifællen Peter Skaarup og adm. direktør Søren Møller Christensen fra Baltic Energi Island, (Foto: Flemming Falk Hansen)

 

Danmarksdemokraterne skruer op for tempoet her op til slutspurten før EU-valget på søndag. Fredag eftermiddag kom der besøg fra Christiansborg, da partiets folketingsmedlem Peter Skaarup kom til øen, dels for at høre mere om Energiøen i Lille Madsegade og dels besøgte Snellemark Centret i Rønne med partiets lokale EU-kandidat Renate Hendriksen. Her mødte de vælgere og besvarede spørgsmål.

Også besøg lørdag
Lørdag kommer der besøg af Danmarksdemokraternes folketingsmedlem Sussi Jensen, der er formand for Folketingets Udvalg for Landdistrikter og Øer.

Hun kan træffes på Rønne Torv fra kl. 12 til 13 med Renate Hendriksen og derefter besøge et kvæglandbrug “Smørjeppegård” i Knudsker og Biogasanlægget i Åkirkeby.

Seneste artikler

Fik du læst?