Podcast til børn

Destination Bornholm og GoLittle har produceret 10 sjove og lærerige podcast til børn

Destination Bornholm i Rønne. (Foto: Torben Ager.)

 

En række turismeorganisationer, blandt andet Destination Bornholm, har i samarbejde med Morten Resen fra GoLittle produceret en række spændende og lærerige podcast for børn, skriver Helle Mogensen, presse og kommunikationsansvarlig hos Destination Bornholm på LinkedIn.

(Artiklen forsættes under billedet)

Bornholmertårnet ved Dueodde. Foto BornholmerTårnet.

 

Der er historier fra blandt andet fra Hammerhus, spioner og hemmelige aflytninger fra BornholmerTårnet og om edderkoppejagt i helligdomsklipperne.
Historier, der for eksempel kan høres i bilen på vej mod sommerhuset, eller når der skal underholdes af andet end en skærm, skriver Morten Resen på LinkedIn.

For at høre historierne hentes en gratis app fra https://.app.link/ når denne er installeret findes de gratis historier på https://plnk.to/golittle/e/?to=page.

Seneste artikler

Fik du læst?

Ugens digt: Pinse

Pinse Af Vivian Engel Sandheds Ånd kom frit frem nær er Pinsen over grænsen Trænger ind med medvind i sprækker især hvor modstand er Manifesteret

Læs mere »

Akustiske ballader i Domen

KONCERT: Det blev en skøn pinselørdag i Domen, hvor Musikhuzet præsenterede guitaristen Troels Skovgaard & Friends.   Af Torben Severinsen Guitaristen Troels Skovgaard har i

Læs mere »