Øresundsbroen sænker prisen

Priserne på Øresundsbroen falder – nu bliver det billigere for alle aftalekunder at køre over broen

Øresundsbroen  – nu blivet det billigere at køre over. (Foto:Lykke Nielsen)

 

“Vi vil gerne tilbyde vores kunder en billigere pris, og vi gør det på et tidspunkt, hvor mange andre ting bliver dyrere. Det bliver simpelthen billigere og nemmere at krydse Øresund for alle med en rabataftale, priserne pr. tur falder med ca. syv procent. ” siger Berit Vestergaard, salgs- og marketingdirektør på Øresundsbron, som Øresundsforbindelsen hedder officielt.

 

Nye rabataftaler
Fra tirsdag 14. marts bliver BroPas rabataftalerne erstattet af nye rabataftaler. “ØresundGO” bliver navnet på den nye rabataftale for privatkunder. Til pendlere og erhvervskunder skifter produkterne navn til” ØresundPENDLER” og “ØresundBUSINESS.”

“Med “Øresund” i produktnavnene bliver det tydeligere for vores kunder, at vores produkter er knyttet til Øresundsbron, siger Berit Vestergaard.

Senest onsdag 31. maj lancerer Øresundsbron rabataftalen “ØresundPENDLER+” –  et periodekort som tilbyder, at pendlerne kan krydse broen så meget de vil til en fast pris i en 30 dages periode. Det betyder, at en pendler, som kører over Øresundsbron fem dage om ugen, vil kunne spare ca. 870 kr. om måneden.

Nemt på begge sider
“Øresundsbron arbejder for en mere integreret Øresundsregion, hvor det er nemt at bo og arbejde på begge sider af Øresund. Med vores nye periodekort bliver det mere fleksibelt og endnu billigere at pendle meget over Øresundsbron. Prisen falder mest for dem, der rejser meget,” forklarer Berit Vestergaard.

Ny website
Øresundsbron lancerer et nyt website, der gør det nemmere for kunderne. Der er også en ny app på vej. Kunderne behøver ikke længere at tænke på en teknisk brobizz-enhed, men kan nemt registrere bilens nummerplade via Øresundsbrons hjemmeside. Turen gennem betalingsanlægget bliver nemmere, og det er bedre for miljøet ikke længere at producere og håndtere brobizzer.

“Nu bliver det lettere at være kunde og komme over broen. Det gælder alt lige fra at finde de bedste priser til at administrere “Min Konto”, få et overblik over sine rejser og få adgang til trafikinformation,” siger Berit Vestergaard.

Seneste artikler

Fik du læst?