Nyt vinterprogram fra Musikhuzet

Musikhuzet i Rønne har netop udsendt sit trykte program for første kvartal. Musikhuzet har udsendt programmer fire gange om året siden 1993 – undtaget under coronaepidemien, hvor Musikhuzet var delvist nedlukket.

Michael Learns To Rock – i Musikhuzet

 

Så er der masser af spændende musikalske nyheder fra Musikhuzet i Rønne: Der bliver lagt ud med den fra “Toppen af poppen” kendte Iris Gold lørdag 21. januar, og så går det ellers løs med musik og show i alle genrer.

Der kan blandt de mange arrangementer nævnes Steen Jørgensen, Havz Jazz. Kira Skov Trio, Ung-skab,  Niels Hausgaard, Gurevitsch, Statisk, Big Band Goes Small, Pink Floyd Project, og Michael Learns To Rock. Sidstnævnte er netop hjemvendt fra en stor udendørs koncert i Indonesien med 150.000 gæster.

Så der er masser af musikalske oplevelser på vej, lover Torben Severinsen fra Musikhuzet, og fortsætter:

Rytmisk spillested

Musikhuzet er det rytmiske spillested for hele Bornholm, og skaber opmærksom omkring øen som et kulturelt mødested. Vi laver over 100 koncerter om året på egen adresse og rundt på øen, primært uden for højsæsonen. Spillestedet har efterhånden en del år på bagen. Fra at være en ”simpelt” spillested har husets vokset sig stort og professionelt. Siden 1996 har Musikhuzet, som et af få spillesteder i Danmark, haft status som regionalt spillested.

Hvor andre, af forståelige og naturlige grunde, gearer lidt ned om vinteren, så gearer Musikhuzet op og sikrer, at der også er kulturelle tilbud at vælge imellem for både lokale beboere og gæster i vinterhalvåret på Bornholm, slutter Torben Severinsen.

Seneste artikler

Fik du læst?