Nye medlemmer til fællesskab for kunsthåndværkere

Arts and Crafts Association Bornholm optager nye medlemmer og inviterer til informationsmøde.

Smykke udført af Louise Bjørn-Andersen fra Hasle.

 

Er du udøvende kunsthåndværker på Bornholm, og er du interesseret i at blive en del af et stærkt, professionelt fællesskab med andre kunsthåndværkere? Så kom til informationsmøde og hør om ansøgning og optagelsesprocedure i foreningen Arts and Crafts Association Bornholm (ACAB), lyder en invitation fra fællesskabet.

Foreningen blev dannet af tre kunsthåndværkere i 200, og har i dag 70 medlemmer.

Hvert efterår er der mulighed for at søge optagelse i foreningen, og det er nu atter ved at være tid til at forberede ansøgninger. Derfor inviterer ACAB til informationsmøde, hvor interesserede kan møde medlemmer af ACAB’s bestyrelse og høre mere om, hvad fordelene ved at være medlem er samt få information om ansøgningskriterier og optagelsesprocedure.

Stil spørgsmål

Formand for ACAB, Maja Frendrup, siger:

“Vi håber at kunsthåndværkere som overvejer at søge ind i foreningen, vil benytte muligheden for at komme og stille spørgsmål, og blive bedst muligt klædt på til ansøgningsproceduren”.

Informationsmødet holdes torsdag 29. september fra kl. 17 til 18 på Det Kongelige Akademi i Nexø. Alle interesserede er velkomne til at møde op.

Bedømmelsesudvalg

ACAB er en censureret forening, hvor hver enkel kunsthåndværker bliver godkendt af et eksternt bedømmelsesudvalg inden optagelse. Denne procedure er med til at sikre den høje standard, der sammen med den brede mangfoldighed, er kendetegnende for ACAB.

Bedømmelsesudvalget består af tre personer med den faglige viden og kompetencer, som er nødvendige for at vurdere om ansøgere lever op til foreningens adgangskriterier. Juryen består af Tine Nygaard, kunstfaglig leder på Bornholms Kunstmuseum, Susanne Jøker Johnsen, glasformgiver og udstillingsleder på KADK samt Ole Jensen, designer.

Ansøgningsfristen er i år torsdag 27. oktober kl. 12. Læs mere om ACAB og optagelsesproceduren på http://www.acab.dk/.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fede beats i Rønne

MUSIK: Stemning var høj, og luften fuld af fede beats fredag aften, da Tunes Of Tomorrow i forbindelse med Kulturugen inviterede til Rap i Rasch.

Læs mere »