Nye medlemmer i Arts and Craft

KUNSTHÅNDVÆRK: Fem nye medlemmer er optaget i Arts and Crafts Association Bornholm

Glød Glas Studio værker 2023

 

Fem nye medlemmer er blevet optaget i Arts and Crafts Association Bornholm, da foreningens eksterne bedømmelsesudvalg mødtes til bedømmelse på Bornholms Center for Kunsthåndværk – Grønbechs Gård.

Udvalget bestod af Susanne Jøker Johnsen, glasformgiver og udstillingsleder på KADK, Lene Havtorn Larsen, centerleder på Bornholms Center for Kunsthåndværk samt Ole Jensen, designer.

Juryen vurderede de indsendte værker og godkendte fem kunsthåndværkere.

71 medlemmer
Med optagelsen af de nye medlemmer består ACAB nu af 71 medlemmer, der alle er repræsentanter for det professionelle kunsthåndværk på Bornholm. ACAB har de sidste par år nydt en stor søgning, hvilket ACAB’s bestyrelse skønner blandt andet skyldes Bornholms titel som World Craft Region som har medvirket til, at Bornholm i den grad er kommet på landkortet, når det gælder kunsthåndværk.

Mie Mølgaard, formand for ACAB, siger:

“Vi er glade for at kunne byde de nye medlemmer velkommen i ACAB og ser frem til det nye samarbejde. ACAB er en forening, hvor aktiviteter igangsat af medlemmerne er vigtige for foreningens fortsatte udvikling. Den fortsatte tilstrømning af nye medlemmer med nye ideer danner derfor et vigtigt grundlag for fremtiden.”

De nye medlemmer
De fem nye medlemmer er Jessica Rios Gómez, keramiker, Margret Elin Thordadottir, keramiker, May Bjørn Riis, glaskunstner, Joshua Hebbert, keramiker samt Lene Dahl Jacobsen og Tobias Sode, begge glaskunstnere fra Glød Glas Studio.

 

Seneste artikler

Fik du læst?