Ny trafikchef for BAT

Blandt et ansøgerfelt på 16 ansøgere har et enigt ansættelsesudvalg valgt at pege på Niels Rasmussen som ny trafikchef for BAT.

Niels Rasmussen

 

Den nye trafikchef for BAT, Niels Rasmussen, er 57 år, gift og bor p.t. i Hellerup ved København.

Niels Rasmussen har en solid ledelsesmæssig baggrund og kommer fra en stilling som afdelingsleder i G4S Security Service. Niels har tidligere i en periode over 27 år, været ansat i forskellige ledende stillinger, enten i Københavns Lufthavn eller virksomheder med ydelser knyttet til Aviation og kommer derfor med mange års erhvervserfaring indenfor service, sikkerhed- og luftfartsbranchen.

Faglig ballast

Niels Rasmussen har konkret opnået fundamentale kompetencer indenfor strategi, planlægning, projektledelse, processer, økonomi, drift, service og personaleledelse for større personalegrupper. Dette giver en god faglig og ledelsesmæssig ballast i forhold til, at arbejde målrettet videre med BAT’s service, planlægning, drift og strategiske udvikling.

Niels beskriver sig selv som en dedikeret, tillidsbaseret, engageret og inddragende leder med prioriteret fokus på godt samarbejde. Niels glæder sig til muligheden for at være med til at udvikle den kollektive trafik på Bornholm, og samtidig at blive en del af det bornholmske samfund.

Han får den første fysiske arbejdsdag mandag 3. april.

 

Seneste artikler

Fik du læst?