Ny optikbutik på Lille Torv

ERHVERV: Optiker Michael Borre Hansen og Sophus Severin og deres team er klar til at byde kunderne velkommen i deres nye optikerbutik på Lille Torv i Rønne.  Kunderne kan se frem til en række eksklusive tilbud på brillestel og kontaktlinser fra nogle af de mest anerkendte mærker i branchen.

Den ny optikbutik på Lille Torv

 

De to optikere Mikkel Borre Hansen og Sophus Severins nye optikbutik på Lille Torv i Rønne tilbyder også gratis synsundersøgelser til kunderne. “Vi ønsker at give vores kunder den bedste service og rådgivning om deres synsbehov. Ved at tilbyde gratis synsundersøgelser håber vi at opmuntre vores kunder til at tage sig af deres syn og tage de nødvendige skridt for at bevare deres synskvalitet,” siger Michael Borre Hansen.

Nye produkter
Efter måneders planlægning og renovering er butikken blevet transformeret til en moderne og stilfuld optikerbutik, fyldt med de nyeste produkter og teknologier. “Vi har investeret i det bedste udstyr og en bred vifte af brillestel og kontaktlinser fra nogle af de mest anerkendte mærker i branchen,” siger Michael Borre Hansen.

Butikken er designet med kundens komfort og bekvemmelighed for øje. “Vi har skabt et roligt og afslappende miljø, hvor kunderne kan slappe af og føle sig tryg, mens de får de nødvendige øjenundersøgelser og rådgivning om deres synsbehov,” fortsætter Michael Borre Hansen.

Gratis synsundersøgelse
Kunderne kan bestille deres gratis synsundersøgelse online via butikkens hjemmeside eller ved at ringe til butikken. Tilbuddene gælder i en begrænset periode, så det er en god idé at besøge butikken og drage fordel af de fantastiske tilbud, mens de stadig er tilgængelige.

“Vi er begejstrede for at åbne vores nye butik på Lille Torv og glæder os til at byde vores kunder velkommen. Vi ser frem til at levere den samme høje kvalitet og ekspertise, som vores kunder er vant ” siger Michael Borre Hansen.

Borre & Severin Optik har også butik i Eskildsgade i Aakirkeby, hvor de deler lokaliteter med frisørsalonen Klip & Stil.

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »