Ny næstformand i Red Barnet

Red Barnet Bornholm har netop udpeget Henriette Søvind som ny næstformand for foreningen. Det sker i forlængelse med at foreningen i januar udpegede en helt ny bestyrelse, men siden har været på udkig efter den rette profil til at besætte næstformandsposten.

Henriette Søvind – ny næstformand i Red Barnet.

 

Henriette Søvind er for nylig flyttet til Bornholm og glæder sig til at gøre en indsats for de børn, der har brug for støtte og hjælp her på Bornholm: “Det er dybt i dit hjerte, du har svaret på, hvad vej du skal gå”, siger Henriette i forbindelse med udnævnelsen til næstformand.

Kim Lintrup udtaler som formand, at han er meget begejstret over udpegelsen af Henriette som næstformand og ser frem til samarbejdet: ”Red Barnet Bornholm har med Henriette fået en stærk, vidende og dybt dedikeret næstformand, der brænder for at gøre en aktiv forskel for børn og familier i udsatte positioner. Vi har i bestyrelsen allerede mærket Henriettes iver og ideer, og jeg glæder mig til samarbejdet”.

Den nyetablerede bestyrelse står endvidere af medlemmerne Bente Kofod, Christina Lilliedal, Clara Prip og Ole Rødvig.  

Flere frivillige søges

Den ny bestyrelse har store ambitioner for foreningens fremtid og har derfor brug for flere frivillige, der vil arbejde for at skabe bedre vilkår for børn på Bornholm. “

“Derfor skal du ikke tøve med at blive frivillig i Red Barnet Bornholm, og kontakte mig på formandbornholm@redbarnet.dk eller på telefonnummer 40 16 63 00,” siger formand Kim Lintrup.

Det samme gør sig gældende, hvis man som forening, erhvervsdrivende m.fl., ønsker at drøfte mulighederne for samarbejder til at udvikle og skabe bedre rammer for Bornholmske børn, tilføjer formanden.

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »