Nu kan du lære at brygge øl

Alle kan lære at brygge øl, og nu får alle bornholmere mulighed for at lære håndbrygning på hyggeligt kursus arrangeret af Bornholms Håndbrygger Laug

Bornholms Håndbrygger laug inviterer til kursus i ølbrygning.

 

Underviserne på dette ølbryggerkursus er meget erfarne håndbrygger, der ud fra malten, humlen og gærens spændende muligheder, vil lære deltagerne at brygge den herligste øl, fortæller Steen Paldan og Hans Jeppesen fra håndbryggerlauget.

Kursus begynder torsdag 2. februar og fortsætter herefter lørdagene 4., 11., og 18. februar med afslutning fredag 3. marts.

På kurset læres alt om ølbrygning, herunder om malt, humle, kogning, køling, gærtilsætning, omstikning, sukkermåling, etikettepåsætning, tapning og meget mere.

Kurset finder sted i Multihuset på Stavdalsvej i Østerlars og rundes af fredag 3. marts med smørrebrød og sidst, men ikke mindst, smagning på øllet.

Det koster 750 kr. at deltage i kurset, og der er tilmelding til steen@paldan.dk senest søndag 21. januar.

 Bornholms Håndbrygger Laug

Foreningen har ca. 50 medlemme,r der brygger det dejligste håndbryggede øl – sammen i et fælleskøkken, eller hjemme i husets “bryggers”.

Foreningen arrangerer hen over året flere event som smagninger af hinandens øl, brygkurser, “læringsdage” over specifikke emner, der kan være: Forskellen på de forskellige malte, humle og gærtyper.

Seneste artikler

Fik du læst?