Novasol samler kræfterne i Nexø

I slutningen af året sammenlægger feriehusudlejningsvirksomheden Novasol sine to Bornholm-kontorer i Rønne og Nexø til ét fælles servicekontor i Nexø.

Flere og flere vil holde ferie på Bornholm

 

Siden overtagelsen af “Bornholmtours” i 2021 har Novasol været øens største udlejningsbureau. Novasol har indtil nu haft kontor i Rønne og Nexø, men senere på året samles kræfterne i Nexø.

”Tidligere skulle vores gæster hente deres nøgler i Rønne ved ankomst, derfor har lokationen på Rønne havn, tæt på både færgelejet og lufthavnen, været afgørende for os. Siden vi har forenklet indtjekningsprocessen ved at installere nøglebokse på vores feriehuse, kan vores gæster nu køre direkte til deres feriehus uden at skulle forbi et lokalt servicekontor først. Derfor har det været nogle andre parametre, der har været afgørende for vores valg af placering af servicekontor på øen,” siger Ilse Møller Jensen, kontorleder hos Novasol Bornholm.

Markant stigning

Bornholm er en af Danmarks stærkeste turistdestinationer, og denne sommer har Novasol oplevet en markant stigning i især danske og tyske ankomster til øen sammenlignet med sidste normale booking-år i 2019. Novasol har budt hele 225 procent flere danske gæster og 74 procent flere tyske gæster velkommen i sommerferien. Den markante stigning i antallet af feriegæster i Novasols sommerhuse på Bornholm skyldes blandt andet, at feriehusudlejningsvirksomheden har udvidet sit udbud af ferieboliger på øen.

Novasol disponerer over mere end 50.000 ferieboliger fordelt på 19 lande.

 

”Bornholm er en skøn destination, som både lægger op til en aktiv ferie for de eventyrlystne, kulturelle og historiske oplevelser og ikke mindst hyggelige stunder ved vandet. Med mange nye Novasol-gæster og feriehuse på Bornholm stiller det større krav til vores organisering på øen. Kontoret i Nexø giver os de bedste forudsætninger for at dele alt det fantastiske ved Bornholm og for at understøtte vores aktiviteter på øen,” siger Ilse Møller Jensen, kontorleder hos Novasol Bornholm.

Kontoret i Nexø

Kontoret i Nexø ligger både tæt på områder, hvor Novasol har stor densitet af feriehuse, hvilket forbedrer de driftsmæssige processer. Samtidig ligger kontoret tæt på Novasols populære ejerværksted, hvor husejere kan komme og låne haveredskaber, værktøj, industrivaskemaskiner og meget mere. Dermed kan Novasol servicere både gæster og husejere mest effektivt fra denne lokation. Kontoret i Nexø har tidligere været hjemsted for Bornholmtours, som Novasol fusionerede med i 2021. 

Gundlagt i 1968

Novasol blev grundlagt 1968 i København og er i dag Europas ledende virksomhed inden for ferieboligudlejning. Novasol har  50.000 ferieboliger fordelt på 19 lande rundt omkring i Europa inklusiv næsten 10.000 boliger i Danmark.

Seneste artikler

Fik du læst?