Niklas vil skabe øget interesse for Bornholm

PORTRÆT: 22-årige Niklas Bech Hansen er efter få måneders ansættelse i Sol og Strand Bornholm kommet på hat med hele ferieøen og har sat mere fut i virksomhedens Facebook-side.

Niklas Bech Hansen  – fra salgsassistent i supermarked til ferierådgiver i Sol og Strand.

 

Indtil for få måneder siden havde 22-årige Niklas Bech Hansen fra Nexø travlt med at fylde varer på hylderne i Spar-supermarkedet i Aakirkeby. Her havde han også fået en grundig handelsuddannelse og fortsatte efter elevtiden som salgsassistent.

Men nu sælger Niklas noget helt andet end kaffe og havregryn: Sidste efterår satte han sig tilrette hos Sol og Strand i Havnegade i Rønne og her blev titlen som salgsassistent skiftet ud med titlen som ferierådgiver.  

Med liv og sjæl
Og det lader til at Niklas er kommet på rette hylde – igen. For han har kastet sig over jobbet med at få turister til Bornholm med liv og sjæl. Især har han kastet sig over Sol og Strands side på Facebook, som han har sat gevaldigt liv i. Nu er her masser af stof, konkurrencer – og ikke mindst tydelig information over de knap 30 samarbejdsaftaler, som er kommet i stand med forskellige virksomheder på Bornholm, hvor Sol og Strands kunder nu kan få rabatter. Gå selv ind og se den spændende Facebook-profil, som Niklas har lavet.

Niklas har møjsommeligt kontaktet alle disse virksomheder og fået fordelagtige aftaler i stand til glæde for kunderne.

En succes
“Ja, det er blevet en succes, og vi har fået sponsoreret gaver for over 40.000 Kr. Samtidig overvejede jeg, hvordan man kunne gøre det eksklusivt at være Sol og Strand-gæst på Bornholm,” fortæller Niklas og fortsætter:

“Derfor spurgte jeg lokale virksomheder, om de ville være samarbejdspartnere, hvor de tilbyder en rabat til Sol og Strand’s gæster, der besøger øen. Da jeg gik i gang havde vi seks aftaler – nu har vi 28,” siger en stolt Niklas, der fortæller, at partnerne er alle former for virksomheder lige fra autoværksteder, vinhandlere, spisesteder og mange flere.

Kæreste og to børn
Og de mange aktiviteter på Facebook har allerede givet resultater, fortæller Niklas, der kan melde om mange bookinger fra nye kunder.

Og han glæder sig hver morgen til, at han skal på arbejde. “Jeg håber i fremtiden at kunne få lov til at være med til at vækste Sol og Strand på Bornholm og dermed være med til at skabe flere besøg og øget interesse for øen”, siger han.

Niklas er født og opvokset i Sandkås, men han vor nu i Nexø med sin kæreste og deres to børn. I den sparsomme fritid er han beskæftiget som klubmedarbejder et par gange om ugen i Klubben i Nexø.

Seneste artikler

Fik du læst?

Julejazz på Svanekegarden

  MUSIK: Onsdag 6. december kl. 19.30 tænder Svanekegaarden for alvor op under julestemningen, når den anerkendte svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy og hendes nordiske kvartet

Læs mere »