Nexø mistede grebet

Rønne IK vandt hjemmekampen mod Nexø 2-1 – nu gælder det i Københavnsserien for begge hold på lørdag

Nexø kæmpede bravt, men fik alligevel ikke rigtigt fat i på modspillerne i nederlaget til RIK. (Fotos: Torben Ager)

I et pragtfuldt fodboldvejr på ØBM Arena i Rønne var der lagt op til alletiders match mellem rivalerne fra Rønne IK og NB Bornholm fra Nexø. Det foregik i en velbesøgt træningskamp tirsdag aften.
Begge hold ligger i toppen af Københavnsserien, og efter en længere Corona-pause var det herligt for både tilskuere og spillere at komme på græs igen.
Gæsterne fra Nexø lagde bedst ud, men det var som om, at de ikke rigtigt fik fat om kampen.
Og efter 23. minutter kunne RIK-topscorer Chris Jacobsen bringe hjemmeholdet foran 1-0.
Også Nexø havde sine chancer, men kunne ikke udnytte dem foran målet. Og det er altså målene, der tæller i fodbold.
Tværtimod kunne hjemmeholdet bringe sig på 2-0 lidt ind i anden halvleg  – igen ved Chris Jacobsen.

Maciej Reszkis var chanceløs i Nexø-målet på Chris Jakobsens drøn til 1-0 til RIK

Senere fik gæsterne pyntet på resultatet til 2-1 ved Frederik Madsen – og det blev kampens resultat.
Begge trænere udtrykte dog tilfredshed med resultatet som optakt til lørdagens kampe i Københavnsserien, hvor RIK møder Danmarks største fodboldklub, Skjold, i Fælledparken, mens NB Bornholm skal til Sundby og møde Fremad Amager.