NB Bornholm fik uafgjort i Valby

NB Bornholm fik 0-0 mod godt fightende hold fra FC Udfordringen – møder Dragør hjemme på lørdag

NB Bornholms angribere kiggede langt efter bolden i Valby, men det blev ikke til nogen scoringer. (Foto: Finn Edvard)

 

Der er ikke nogen bolddrenge omkring banen i Københavnsserien, og det betød en del ventetid, når spillerne drønede bolden langt ud over side- og baglinjen, hvilket skete en del gange, da NB Bornholm lørdag eftermiddag var på besøg i Valby Idrætspark.

Her stod dagens modstandere fra FC Udfordringen klar, og spillerne fra den kristne klub fightede godt og gav ikke megen plads til Nexøs gule angribere. Samtidig var Nexøs opspil ikke effektivt nok, og spillet var i store perioder en rodet affære.

Det blev da heller ikke til nogen scoringer i dette opgør, hvilket nu efterlader NB Bornholm med syv points i de første tre kampe. En ganske flot start for det bornholmske mandskab, der stadig er med i toppen af Københavnsserien.

Næste opgør i KS bliver hjemme i Nexø på lørdag 29. august kl. 14 mod Dragør, der også har fået en pæn start på sæsonen. Forinden er der dog tirsdagens opgør i pokalturneringen mod Rønne IK.

Rønne fik et nederlag lørdag hjemme mod Hvidovres andethold 1-3 og spiller næste kamp i KS på lørdag 29. august ude mod Kastrup.

Seneste artikler

Fik du læst?