Musik og anekdoter med Sveistrup og Flacheberg på Villa Nova

Grand Prix-sangeren Jakob Sveistrup og guitarist Dennis Flacheberg er på på Villa Nova i Rønne torsdag 22. oktober kl. 20.
Jacob Sveistrup er i Rønne i morgen med guitaristen Dennis Flachberg.

 

Jakob Sveistrup blev især kendt for grandprix hittet “Jeg tænder på dig”.

Jakob er en fremragende sangskriver og sanger og med en stribe udgivelser i bagagen samt mange år på de skrå brædder, har Jakob fundet sig selv musikalsk. Repertoriet tæller numre fra samtlige af hans albums, både de danske og engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.

”Jeg kommer ud i små rum helt tæt på publikum og kan ikke skjule mig bag god lyd eller fede produktioner”, siger han.

Jakob Sveistrup bør opleves i dette intime format på Villa Nova, da det, som han siger, er mere sårbart og ægte end det at stå på de store scener.

“Det her er sgu farligt og sårbart, men også virkeligt spændende og sjovt”, siger han.

Med sig rundt har han sin musikpartner Dennis Flacheberg på guitar og det er tydeligt for alle, at de to har det godt sammen foran publikum og nyder at optræde sammen. Dennis Flacheberg er at finde blandt Danmarks bedste guitarister og hans uovertrufne teknik sammen med Jakob Sveistrups garvede og unikke vokal giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres gode humør, interaktion og sikke mindst samspil  krydres med anekdoter fra livet på landevejen.

 

Stjerne for en aften

 I 2000 blev Jakob Sveistrup landskendt i forbindelse med sin deltagelse i DR1’s sangkonkurrence “Stjerne for en aften”, hvor han blev nummer fire med sangen “True to Your Heart”.

I februar 2005 vandt han Dansk Melodi Grand Prix med sangen “Tænder på dig” og udgav samme år albummet ”Jakob Sveistrup”. I 2006 udgav han sit andet album ”Fragments”. I 2016 albummet ”All In/All Out” og i 2018 udkom Sveistrups fjerde album, der har internationalt tilsnit og viser ham som en moden sangskriver og sanger. Derudover har han udgivet en håndfuld dansksprogede singler.

 

Seneste artikler

Fik du læst?