Missionshus i Tejn fejrer 125 års jubilæum

Missionshuset I Tejn – fejrer 125 års jubilæum. (Foto: Finn Edvard)

 

TRO: En lille hvid bygning i Tejn kan fejre 125 års jubilæum i år. Det er Missionshuset, og det vil blive markeret på flere møder.

Men allerede i dag fejrer Indre Mission på Bornholm påskestævne.  Det sker kl. 14 i huset på Zahrtmannsvej 42. Her mødes medlemmerne til afslutning på påskedagene, der for mange kristne er årets vigtigste dage.

Der vil være påskelovsang samt en dramatiseret fortælling og forkyndelse ved missionær Palle Kure, der serveres kaffe mig te, og der vil være aktiviteter for børn under hele forkyndelsen. Der er aktivitet for børn unde forkyndelsen.

Kredsbestystyrelsen meddeler endvidere, at Indre Mission på Bornholm vil også i år være repræsenteret på Folkemødet med standen “Folk og Tro,” ligesom der arrangeres børnesommerlejr i slutningen af juni samt Bibelcamping på Bethesda i dagene 7.-8. juli.

125 års jubilæum
Og så skal der fejres et jubilæum i Allinge-Tejn, hvor Indre Mission søndag 2. juli markerer 125 års jubilæum for missionshuset.  Der planlægges at markere dagen med festgudstjeneste og åbent hus.

Seneste artikler

Fik du læst?