Masser af musikalsk erfaring i Musikhuzet

Lørdag aften havde Raschs Pakhuz besøg af et vitalt liveband, der fyrede den af med poetisk styrke. Det var Nikolaj og Piloterne, der gennem snart 35 år har været på landevejene…

Nikolaj og piloterne. (Foto: Julie M. Hansen / Musikhuzet)
 
Af Torben Severinsen
Nikolaj Christensen med den karakteristiske rå stemme var som altid det absolutte midtpunkt i det energiske sceneshows som Nicolaj og Piloterne leverede i aftes på Musikhusets scene.
Publikum fik en blanding af nye og gamle velkendte hits. Numrene, der dækkede hele perioden fra det første album, der udkom i 1989 og frem til idag. Numrene er inspireret af forbilleder som Bryan Adams, Ulf Lundell, Bruce Springssteen og Phil Lynott fra Thin Lizzy.
 
Inden koncerten med Nikolaj og Piloterne varmede Johan Granberg publikum op. Han spillede egne numre om tilværelsen, absurditeter, kærlighed og savnet på den større sammenhæng. Numre inspireret af bl.a. Nick Cave, Damon Albon og Jimi Hendrix. 

Seneste artikler

Fik du læst?

Bornholm rydder op

Turister forventer ren natur på Bornholm. Og Sol og Strand er med i den årlige affaldsindsamling i den kommunende uge “Ren natur og rene strande er

Læs mere »