Mange udfordringer for bornholmske skraldemænd

Der har i den forløbende uge været en del diskussion om udfordringer med afhentning af affald for bornholmske husstande med besværlige adgangsveje. Der har selvfølgelig affødt en masse debat i medierne.

BOFA _ udfordringer for øens skraldemænd

 

For at rydde eventuelle misforståelser af vejen, har BOFA i samarbejde med Fugato’ss tillidsmand valgt at udsende en udtalelse, hvor det bl.a. hedder:

“Det er en både stor og spændende opgave at få arbejdsmiljøet til at spille hos de bornholmske skraldemænd, men det er samtidig også en meget kompleks opgave. Der er ekstra mange krinkelkroge, små stræder og stejle bakker på øen, så der vil opstå uforudsete udfordringer, nye spørgsmål og desværre også fejl i arbejdet med at gøre skraldemændenes arbejdsmiljø bedre. BOFA og skraldemændene bestræber sig på at løse opgaven på bedst mulig måde, så implementeringen glider så smertefrit som muligt for både borgere og skraldemænd.

“Skraldemænd har over fem gange så mange ulykker som gennemsnittet. Antallet af arbejdsulykker hos skraldemænd er steget med 14 pct.  siden 2016,
Det er især: vrid-, snuble og faldulykker.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Brand i feriehuse i Gudhjem

  Torsdag formiddag fik politiet en melding om brand i tagkonstruktionen på fem sammenhængende ferieboliger på Lille Jernkaasvej i Gudhjem. Branden var opstået i forbindelse

Læs mere »