Lider du af angst eller depression?

Nu har de unge igen mulighed for at deltage i det gratis kursus “Lær at tackle angst eller depression” 

Lider du af angst eller depression og er du mellem 15 og 25 år, så er der et tilbud til dig. (Foto. Torben Ager)

 

Er du ung og føler dig nedtrykt, nervøs, træt eller isoleret? Vil blive bedre til at tackle dine udfordringer? Vil møde andre, der har det ligesom dig? Så er her et kursus, der måske noget for dig.

“Lær at tackle angst og depression” er et kursus til dig mellem 15 og 25 år, som oplever tegn på dette. Kurset er gratis og varer syv uger, hvor man mødes to en halv time time én gang om ugen. Der er mellem 10 og 12 på holdet.

På holdet møder man andre, der også oplever tegn på angst og eller depression. Kurset ledes af to instruktører, som selv kender til angst og depression. Instruktørerne har gennemført en uddannelse og er godkendt af komiteen for sundhedsoplysning til at lede kurset.

På holdet får man også redskaber til at tackle de ting, som er svære, når man har symptomerne.

Der er kursusstart mandag 7.september. Kurset foregår på Midtpunktet i Rønne mandage kl. 15.00-17.30. Man kan kontakte koordinator Cilie Engmann på 51 59 40 00 eller skrive til: cilie.engmann@brk.dk.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »