Lækker mad og Mikael Simpson på Strandhotellet

Så er der intimkoncert med musiker og sanger Mikael Simpson samt koncertmenu på Strandhotellet i  Sandvig

Mikael Simpson – kommer til Sandvig

 

Så bydes der på intimkoncert med sanger og musiker Mikael Simpson på det historiske og smukt beliggende Strandhotellet i Sandvig. På aftenen er der mulighed for at nyde en lækker koncertmiddag inden koncerten. Det sker fredag 21. oktober, hvor der både er mulighed for at købe billet til koncert og middag eller koncert alene.

I sit 20-årige virke som solist har Simpson spillet mange forskellige steder og i forskellige konstellationer. Denne aften optræder Mikael Simpson sammen med guitarist Steffen Nordenstam, hvor de fortolker Mikaels forrygende repetoire. Fine sange blot med lyden af en puls, blå toner fra en elektrisk guitar og mundharpe.

Live at Vega

Mikael Simpson har en lang karriere som både soloproducer, sangskriver og artist bag sig. I år kan han fejre sit 20 års-jubilæum som solist, noget, der bl.a. bliver markeret ved at hans debutalbum, “Os 2 + Lidt Ro”, bliver genudgivet på vinyl. Michael Simpson er også et meget populært livenavn, bl.a. med sin første liveplade, “Live At Vega”, og han har altid insisteret på at gøre tingene på sin egen måde.

Indspilning i soveværelset

Karriere startede i indie-bandet Luksus, der blev opløst i 2001. Dernæst spillede Simpson kortvarigt med Nikolaj Nørlund i bandet Rhonda Harris, men det var først i 2002, med udgivelsen af soloalbummet Os 2 + Lidt ro 2002, at Simpson for alvor fandt sig til rette som musiker og sangskriver.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Strandhotellet i Sandvig. (Foto: Finn Edvard)

 

Dette kan tilskrives det faktum, at samtlige soloalbums blev indspillet i Simpsons soveværelse på hans computer, hvilket gav ham tid og råderum til selv at styre processen fra sangskrivning til indspilning.

Billetter kan købes via Strandhotellets hjemmeside.

Seneste artikler

Fik du læst?