Kommunen tilbyder hjælp til at kvitte smøgerne

Gratis rygestop: Bliv afhængig af naturen i stedet for nikotinen, lyder opfordringen fra Bornholms regionskommune

Nu kan du melde dig til at kursus, hvis du vil kvitte cigaretterne.

“Er du til frisk luft under åben himmel, så meld dig til et rygestopkursus i naturen og få medvind til dit rygestop. Vi bevæger os rundt i det skønne område ved Hvide Hus i Hasle tæt på vand og skov i alt slags vejr. Kurset tilpasses efter behov, så du behøver ikke at kunne gå langt…”

Sådan lyder et godt tilbud fra Bornholms Regionskommune.

Kurset er gratis og foregår i en gruppe på seks til 10 deltagere og ledes af en professionel rygestoprådgiver og -naturterapeut. Gruppen mødes seks gange i løbet af seks uger. Hver kursusgang har en varighed af et par timer timer i tidsrummet 13-15.

På kurset får deltagerne konkrete værktøjer til at blive røgfri og viden om, hvordan naturen kan bruges til at berolige og aflede rygetrangen. Første mødedag er onsdag 7. september.

Man skal ikke være røgfri, når man starter på kurset. Der aftales en fælles stopdato sammen med rygestoprådgiveren og de andre deltagere på holdet.

Interesserede tilmelder sig ved at skrive en mail til: rygestop@brk.dk. I mailen oplyser man sit navn og telefonnummer. Tilmeldingen lukker onsdag 31. august.

Seneste artikler

Fik du læst?