Klub Nord modtager håndsrækning fra sommerhusudlejningbureau

STØTTE: Klub Nord fik onsdag besøg af bureauchef Tommi Falk fra Sol og Strand, der medbragte en håndsrækning til det private klubtilbud på 13.000 kroner.

Klub Nord – fik en økonomisk håndsrækning: Checken på 13.000 kroner blev overrakt til formand Dennis Nyman Steensen, bestyrelsesmedlem Julie Jacobsen, klubpædagog Dortea Bozard Mazsen og klubmedlemmerne Ida og Maja.

 

“Vi har på kontoret klappet i vores hænder, når vi har fulgt oprettelsen af Klub Nord. Det, at frivillige gør så kæmpestort et arbejde, så mange af de bornholmske børn kan få det fritidstilbud, vi synes, der mangler, er beundringsværdigt.” fortæller bureauchef Tommy Falk fra Sol og Strand  og fortsætter ”Nu havde vi muligheden for at støtte op om arbejdet, så vi var ikke i tvivl om, at det var det rigtige at gøre”.

Vi er superglade
Checken på 13.000 kroner blev overrakt til formand Dennis Nyman Steensen, bestyrelsesmedlem Julie Jacobsen, klubpædagog Dortea Bozard Mazsen og klubmedlemmerne Ida og Maja.

“Vi er superglade for håndsrækningen, der kan være med til at holde klubben kørende,” siger formand Dennis Nyman Steensen. ”Det er fantastisk, at de erhvervsdrivende på Bornholm følger med og har lyst til at støtte op om at give de bornholmske børn et af forhåbentlig flere kommende tilbud, der kan øge børns trivsel her på Bornholm. Vi håber at vores lille tilbud kan være med til at fylde det hul, vi og mange andre kan se, der er i øens tilbud til børn og unge.”

Klub Nord åbnede dørene i august, og er man medlem her, får man fri adgang til ASG’s forskellige sportsaktiviteter.

Seneste artikler

Fik du læst?