Juhu! Gratis Cirkus i Allinge

Det anderledes og forrygende Cirkus Panik er på Cirkuspladsen i Allinge i disse dage. I denne uge har der også været cirkusskole, og fredag 31. juli kl. 14 er der gratis gallaforestilling, hvor cirkuseleverne skal vise deres kunstner…

Cirkus Panik er et anderledes cirkus – og fredag er det elevernes tur – der er gratis entré.

 

Hvem elsker ikke at komme i cirkus?

I de sidste dage har der været godt besøg i det anderledes Cirkus Panik, der står på cirkuspladsen i Allinge. Og nu lader cirkusdirektør Lis Tatiana meddele, at der fredag 31. juli kl. 14 er en gratis cirkusforestilling, hvor det er de dygtige cirkuselever, der er i manegen. Det blir festligt.

I denne uge har der udover forestillingerne nemlig også været cirkusskole  i Cirkus Panik. Der er blevet trænet siden tirsdag, og i morgen kl 14 er der så gallaforestilling med eleverne som medvirkende.

“Cirkus Panik er en af de få overlevende gammeldags gøglerfamilier, og der flyder cirkusblod i vores årer”, siger cirkusdirektøren. “Vi har turneret ind og udland rundt i mere end 35 år, med både klassiske cirkusforestillinger, cirkusskoler og workshops samt udlejning af unikke bomulds cirkustelte. Familien Panik består af fire generationer i fuldt firspring og med stor skabertrang. Vi beskæftiger os nu med mange dele af cirkusfaget hvilket gør os til meget mere end et almindeligt cirkus. I Cirkus Panik sætter vi en ære i at skabe anledninger til at finde legebarnet frem, både hos børn og voksne. Vi tror på at legeglæde er lig livsglæde”, siger Lis Tatiana.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?