Juhu! Gratis Cirkus i Allinge

Det anderledes og forrygende Cirkus Panik er på Cirkuspladsen i Allinge i disse dage. I denne uge har der også været cirkusskole, og fredag 31. juli kl. 14 er der gratis gallaforestilling, hvor cirkuseleverne skal vise deres kunstner…

Cirkus Panik er et anderledes cirkus – og fredag er det elevernes tur – der er gratis entré.

 

Hvem elsker ikke at komme i cirkus?

I de sidste dage har der været godt besøg i det anderledes Cirkus Panik, der står på cirkuspladsen i Allinge. Og nu lader cirkusdirektør Lis Tatiana meddele, at der fredag 31. juli kl. 14 er en gratis cirkusforestilling, hvor det er de dygtige cirkuselever, der er i manegen. Det blir festligt.

I denne uge har der udover forestillingerne nemlig også været cirkusskole  i Cirkus Panik. Der er blevet trænet siden tirsdag, og i morgen kl 14 er der så gallaforestilling med eleverne som medvirkende.

“Cirkus Panik er en af de få overlevende gammeldags gøglerfamilier, og der flyder cirkusblod i vores årer”, siger cirkusdirektøren. “Vi har turneret ind og udland rundt i mere end 35 år, med både klassiske cirkusforestillinger, cirkusskoler og workshops samt udlejning af unikke bomulds cirkustelte. Familien Panik består af fire generationer i fuldt firspring og med stor skabertrang. Vi beskæftiger os nu med mange dele af cirkusfaget hvilket gør os til meget mere end et almindeligt cirkus. I Cirkus Panik sætter vi en ære i at skabe anledninger til at finde legebarnet frem, både hos børn og voksne. Vi tror på at legeglæde er lig livsglæde”, siger Lis Tatiana.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Julejazz på Svanekegarden

  MUSIK: Onsdag 6. december kl. 19.30 tænder Svanekegaarden for alvor op under julestemningen, når den anerkendte svenske jazzsangerinde Viktoria Tolstoy og hendes nordiske kvartet

Læs mere »