Jubel i Nexø over storsejr

Nexø vandt 5-1 på hjemmebane, strøg til tops i Københavnsserien og er nu favorit inden næste uges kamp mod RIK i pokalturneringen

Nexøs tilhængere jublede over afklapsningen af RIK. (Fotos: Torben Ager)

 

Det var en bitter pille at sluge for RIK, da Rønne-holdet onsdag aften fik en mindre øretæve på 5-1 af NB Bornholm i en ellers underholdende kamp i Nexø.

Med sejren er NB Bornholm nu nyt tophold i Københavnsserien, hvilket er herligt for holdet, omend det retfærdigvis endnu er på et meget tidligt tidspunkt i turneringen.

Men det har været en flot start på sæsonen for de gule, der med to sejre (forleden over FC Græsrødderne på Gentofte Stadion) nu har seks points for de to første kampe.

Rønne, der vandt sin første kamp med 2-1 over KB, er nu på en niendeplads med tre points.

NB Bornholm kom foran allerede efter 10 minutter ved Marius Finsen, hvorefter RIK’s Nickly Holm bragte balance i regnskabet til 1-1.

(Artiklen fortsættes under billedet)

 

RIs kæmpede, men Nexø var for stor en mundfuld

 

Men så stod der Nexø på resten af kampen. Rasmus Kristensen øgede to gange til 3-1 inden pausen og i anden halvleg var der yderligere to scoringer ved henholdsvis Mathias Lund og Nikolaj Madsen.

Tirsdag mødes de to hold igen i pokalturneringen. denne gang spilles kampen i Rønne, men hjemmebanefordelen er ikke nok, hvis RIK skal vaske dette nederlag af sig.

I Københavnsserien møder NB Bornholm næste gang FC Udfordringen lørdag 22. august i Valby, mens RIK også på lørdag møder Hvidovres andethold hjemme i Rønne kl. 15.30.

 

Seneste artikler

Fik du læst?