Jubel i Nexø – bekymring i Rønne

Begge øens hold i Københavnsserien var i kamp i dag  – det blev til sejr i Nexø og nederlag i Rønne

Jubel i Nexø efter sejren over KB (Foto: Torben Ager)

Der var rigtig gang i fodbolden i dag lørdag, hvor begge øens hold i Københavnsserien var i kamp. Og det blev til både nederlag og sejr til de bornholmske mandskaber.

Ikke uventet faldt sejren til NB Bornholm, der hjemme i Nexø vandt 2-1 over KB. Det engang så frygtindgydende KB-navn er nu som bekendt r reduceret til et KS-mandskab efter fusionen med B.1903 til FCK.

KB’s hold i Københavnsserien er nu set med københavnske øjne skammeligt på vej ud af Københavnsserien, og må fra næste sæson sandsynligvis spille i serie 1. Så langt nede har KB aldrig været.

Efter nederlaget til NB Bornholm er KB nu på en sidsteplads – med Rønne IK placeret lige over på næstsidstepladsen.

KB bragte sig ellers foran efter et kvarters spil ved Andreas Tolman, men bare otte minutter senere kunne Marius Finsen udligne til 1-1. Og kort før pause scorede Kasper Stukonis så det mål til 2-1, der skulle vise sig at live sejrsmålet. NB Bornholms Rasmus Kristensen måtte indkassere en advarsel.

Med sejren ligger NB Bornholm nu placeret på en femteplads i KS med 18 points, mens Dragør er i top med 25 points efterfulgt af B.1903 med 24.

Tabte 1-5

Det gik mindre godt i Rønne, hvor Rønnes nye trænerduo måtte indkassere et gevaldigt nederlag i kampen mod  PI Fodbold, der tidligere hed Politiet. Nederlaget blev på hele 1-5.

Skeptiske miner i Rønne-lejren efter nederlaget på 1-5 i dag. (Foto: Torben Ager.

Rønnes enlige mål blev sat ind af Nicolai Olsen.

I næste runde, der spilles lørdag 17. april, skal Rønne til Sundby og møde Fremad Amagers divisionsreserver. NB Bornholm spiller endnu engang hjemme, også på lørdag, og det er kl. 14, hvor et af rækkens tophold B.1903 møder op. En ny spændende kamp er i vente…