I dag åbner “Sandlinien”

Festlig åbningsdag i dag lørdag 18. marts kl. 13.30 for Sandvigs nye kiosk “Sandlinien” – tidligere Promenadekiosken

Claus Schiko – kendt på hele øen med sin kaffevogn. Nu åbner han og Mette ny strandcafé i Sandvig, “Sandlinien”.(Foto: Torben Ager)

 

Så er det i dag lørdag 18. marts, at snoren klippes til Sandvigs nye og spændende kiosk “Sandlinien”, det tidligere hed Promenadekiosken og som nu er overtaget af kaffeparret Mette Ambiørn og Claus Schiko.

Efter lanceringen af kaffemærket Baltic Roast i forsommeren 2022 og den succes, som den fik, er købet af Promenadekiosken en naturlig forlængelse af Baltic Roast-eventyret, oplyser parret.

De nye ejere er begge født og opvokset på øen. Iværksætterparret har tidligere boet i Panama og har rejst rundt i Latinamerika for at smage på lokale kaffer og besøge små lokale kaffebarer.

Senest har parret boet i Holland, hvor kaffepassionen for alvor fik tændt for iværksætterdrømmen – dét, der blev til Baltic Roast – og nu altså det nye sted i Sandvig, ”Sandlinien”.

 Ikke kun en kaffebar

Den smagfulde jomfrukaffe fra Baltic Roast vil naturligvis være i kopperne hos ”Sandlinien”. Men Sandlinien bliver mere end en kaffebar: Det nye ”Sandlinien” bliver en moderne, hyggelig strandcafé og ishus for både bornholmere og turister.

I dag på åbningsdagen er ishuset og kaffebaren åben, og fra i morgen er “Sandliniens” menu også klar. Den byder bl. a. på økologisk lemonade, lækre sandwich, kylling nuggets, pommes frittes, spændende burgere, bl. a. en vildt lækker “Bøf Bearnaise” og en krydret og spændende “Fernando” – Mexican style.

”Vi glæder os til at byde bornholmere og turister velkomne,” siger Claus Schiko.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Bornholm rydder op

Turister forventer ren natur på Bornholm. Og Sol og Strand er med i den årlige affaldsindsamling i den kommunende uge “Ren natur og rene strande er

Læs mere »