Hvem laver Nexøs vildeste græskar?

EFTERÅRSFERIE: Deltag i konkurrencen »Nexøs vildeste græskar« i efterårsferien

Kom og få et græskar i Nexø – og gør det vildt…

 

“Her i »Det Vilde Østen« elsker vi, når folk slipper fantasien løs. Derfor har vi i år lavet en konkurrence, der netop opfordrer til det – og vi inviterer hermed alle børn og barnlige sjæle på øen til at deltage.”

Sådan lyder det fra Vivi Gornitzka, de er koordinator for erhvervsforeningen Østbornholm. Og hun fortsætter:

“Kom til Nexø. Hent et gratis græskar i en af byens butikker. Tag græskarret med hjem og forvandl det til noget vildt… Måske en uhyggelig græskarmand. Måske Askepots karet. Måske noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser.”

Udstilles i butikkerne
De vilde græskar bliver løbende udstillet rundt omkring i Nexøs butikker. Der vil ligge stemmesedler i butikkerne, så alle kan være med til at vælge konkurrencens vilde vindere.

Lørdag formiddag udstillers alle græskarrene på Nexø Torv. “Vi håber, at rigtig mange vil komme forbi for at beundre de vilde kreationer og stemme på deres personlige favorit,” siger Vivi.

Konkurrencen »Nexøs vildeste græskar« er et resultat af et godt samarbejde i byen. De lokale butikker har samlet indkøbt 500 græskar til gratis uddeling. Erhvervsforeningen Østbornholm har sponsoreret præmier, og Nexø Borgerforening hjælper med afviklingen af arrangementet.

Seneste artikler

Fik du læst?