Hvem er din lokale fodboldhelt?

SPORT: GF Forsikring på Bornholm efterlyser “fodboldklubbens mand eller kvinde”, som altid er der, parat med tid, overskud og godt humør. Hvem er din lokale klubhelt?

Drenge og piger elsker at spille fodbold – men der skal et godt hold af frivillige bagved for at få det hele til at spille.

 

Vi kender jo godt typen: “Klubbens mand” eller “Klubbens kvinde”, der altis er der, når vi andre kommer – altid er parat til at gi’ et nap med i klubben, når det brænder på, når der skal laves kaffe eller smørres madder – eller tage en tørn som dommer i en træningskamp. Som tager flag og ekstrabolde med ind i klubhuset – og som råber numrene op ved bankospillet.

Og som spreder godt humør på banen, i klubhuset eller på tilskuerpaladserne.

Er uundværlige
De typer er ganske uundværligt, ikke bare for den enkelte klub – men for dansk fodbold som helhed, Og nu har GF Forsikring på Bornholm med kontor på Store Torvegade i Rønne  sammen med andre GF-filialer over hele Danmark besluttet sig for at hædre sådan en person.

Indstil nu
Vedkommende får hverken gult eller rødt – men tværtimod “Det Grønne Kort”, der går til en lokal klubhelt, der dermed får en enestående landsholdsoplevelse i Parken fredag 16. juni, hvor Danmark spiller EM-kvalifikation mod Nordirland. Og forhåbentligt får en  – længe ventet  – succes..

Spændende bliver det i alt fald, og den lokale klubhelt kan indstilles nu på overskudtilhinanden.dk/detgroennekort.

Seneste artikler

Fik du læst?