Hvad er godt at spise for de ældre?

Hvordan skal vi egentlig spise når vi kommer op i alderen? Det spørgsmål vil Sundhed og Forebyggelse besvare på arrangement i Østerlars

Nu kan ældre lære lidt mere om sund kost.


Tirsdag 24. maj klokken fra kl. 10 til 14 i Østerlars Multihus, åbner Sundhed og Forebyggelse under Bornholms Regionskommune  dørene op for en lærerig dag, og retter fokus mod, hvordan man bedst muligt går alderdommen i møde.

Det fortælles om, hvad der egentlig sker med kroppen, når vi bliver ældre, samt hvad man kan gøre for, at kroppen er modstandsdygtig overfor det, som livet bringer. Arrangementet er rettet mod de +65-årige og er gratis at deltage i.

 Jungle af informationer

Mad er noget vi alle, på den ene eller den anden måde, skal tage stilling til. Alle har en holdning til det vi putter i munden, men hvad er egentlig op og ned i hele den her jungle af informationer. Det er Sundhed og Forebyggelse klar til at afklare med en oplysende dag omkring, hvad mad egentlig kan gøre for kroppen, og hvor stor betydning det har, at vi er opmærksomme på det.

Især når vi bliver ældre og kroppen har levet et langt liv. Ældre på Bornholm bydes derfor indenfor til en spændende og informativ dag, hvor maden og fællesskabet er i fokus.

Laver mad sammen

Der kommer bud på, hvordan de ældre lettest kan overføre det, der bliver talt om, til  hverdag. Samtidig skal deltagerne lave nogle retter sammen. Det kan hjælpe med at give et indblik i, at lækker mad godt kan være hurtigt og nemt.

Har man lyst til at vide mere, eller er man interesseret i at melde sig til det gratis arrangement i Østerlars Multihus torsdag 24. maj på Stavsdalsvej 30 i Østerlars, så kontakt Loke Frandsen, på mail Loke.Lynghus.Frandsen@brk.dk eller på telefon 50 54 50 75.

Seneste artikler

Fik du læst?