Hjemmeplejen inviterer på kaffe og kage

Hjemmeplejen har inviteret alle borgere, der modtager hjemmehjælp, til det første møde i et nyt Brugerforum, der går på tværs af øen. Borgerforum finder sted i Aakirkeby-Hallerne mandag 17. april

Der skal skabes dialog mellem hjemmeplejen og brugerne.

 

Brugerforum bliver borgernes mulighed for at mødes sammen med ledelsen af Hjemmeplejen og andre, der modtager hjemmehjælp. Det nye initiativ er taget for at øge dialogen mellem Hjemmeplejen og dens brugere. Målet med at holde Brugerforum i Hjemmeplejen er, at give borgerne en mulighed for at komme i en tættere dialog med Hjemmeplejens ledere. Og omvendt give ledelsen en mulighed for at høre, hvad borgerne har på hjertet.

Christina Thorén Lilliedal, der er ældrechef i kommunen, siger:

”Vi håber, at rigtig mange af vores borgere, som får hjemmehjælp, vil tage imod vores invitation til det første Brugerforum og bidrage til, at vi får en god dialog. Ved at lytte til, hvad borgerne mener, håber vi på, at vi kan skaffe os det bedst mulige grundlag at træffe beslutninger og finde løsninger på, når det gælder hjemmeplejens fremtidige aktiviteter og organisering.”

Orientere borgerne 
Brugerforum skal blandt andet bruges til at orientere borgerne, der modtager hjemmehjælp om, hvad der sker i øjeblikket i hjemmeplejen og til at få nuanceret og kvalificeret nogle af de beslutninger, som skal træffes i forhold til hjemmepleje. Forummet kan også inspirere til nye tiltag i hjemmeplejen.

Alle, der får hjælp af Hjemmeplejen, har modtaget et personligt brev med invitationen enten via e-Boks eller almindeligt brev. Mødet er dog også kun for dem, der får hjemmehjælp leveret af kommunen.

I Aakirkebyhallerne
Det første Brugerforum i Hjemmeplejen bliver holdt mandag 17. april fra kl. 14.30 til 16.30 i Aakirkeby-Hallerne, hvor brugerne også er velkommen til at tage en pårørende med.

Der bliver budt på kaffe og kage, og derfor er tilmelding nødvendig. Borgere der modtager hjemmehjælp kan tilmelde sig ved at sende en mail til: brugerforum@brk.dk eller ved at ringe på tlf.nr. 56 92 70 20 og oplyse, hvor mange der kommer.

Seneste artikler

Fik du læst?