Heat-Makers var et hit

MUSIK: I slutningen af februar udkom The Heat-Makers nye album Cry to Me, og forleden inviterede de til danseaften som i de gode gamle dage i Musikhuzet.

Heat-Makers på scenen i Rønne. (Foto: Anders A.M. Hansen / Musikhuzet)

 

Af Toben Severinsen

Musikhuzet har mange gange tidligere dannet rammerne for en skøn aften med det lokale orkester, The Heat-Makers. Det er bl.a. blevet til flere danseaftener, to Elvis-shows, en Buddy Holly-aften  – og senest var det en anderledes ”Unplugged” aften.

I dagens anledning var jakkesættene fundet frem, skoene nypudsede, og dansegulvet klart. Øllene var kolde og stemningen blandt både nye fans og “stamkunderne” var i top og brylcremen i håret.

Siden 2006
The Heat-Makers har siden 2006 spillet utallige koncerter, hvor de præsenterer autentisk 50- og 60’er musik. Gæsterne i Musikhuzet forleden fik de gode gamle klassikere i Heat-Makers flotte fortolkninger, men også flere ”nye” gamle hits fra orkesterets nye album, “Cry to Me.”

Det var bl.a. The Crystals hits “Da Doo Run Run” fra 1962, og Teddy Redells “Judy” fra 1961. Men også Martha and the Vandelles “Dancing in the Street” –  ikke at forveksles med Bowie og Jaggers nummer af samme titel, som ifølge Heat-Makers er alt for moderne til dem.

Moderne eller ej, god musik går aldrig af mode, og det var et yderst tilfreds publikum, der forlod Musikhuzet efter endnu en beundringsværdig aften med The Heat-Makers.

Seneste artikler

Fik du læst?