Hans Rømer Skolen fejrer nyt logo

Torsdag 1. december tyvstarter Hans Rømer Skolen på juleaften og pakker det nye skolelogo ud. Derfor inviterer Hans Rømer Skolen skolens elever, forældre og personale til indvielse af deres nye ”Powerlogo”

Hans Rømer Skole i Aakirkeby. (Foto: Torben Ager)

 

Processen omkring at skabe det helt rigtige logo for Hans Rømer Skolen har været lang, men bestemt også vigtig. Det hele blev skudt i gang med en visionsaften på Møbelfabrikken i Nexø. Det var en skøn aften, hvor skolebestyrelsen, elevrådet og hele skolens personalegruppe sammen gik tæt på vores fælles skoleånd.

“Derefter har en mindre arbejdsgruppe, i samarbejde med “Eriksenogbrands” arbejdet videre med logoets udtryk. Det har været en spændende og sjov proces, hvor vi, udover at finde frem til et logo, også er blevet endnu klogere på vores skoles ånd og styrke. Det har været fedt,” siger indskolingsleder Julie Kjær Johansen fra skolen og fortsætter:

Passer til skolen

“Vi synes, at vi har fået os et powerlogo – og det passer godt til Hans Rømer Skolen. Vi er en powerskole, der bl.a. henter styrken i de nære fællesskaber. Vores seneste trivselsmåling lå over landsgennemsnittet og én af årsagerne til dette, finder vi netop i vores både sociale og faglige fællesskaber.

Nu er det tid til at nyde resultatet af det store arbejde, og vi glæder os rigtig meget til at få de to logoskilte op. Så er det nemlig slut med at ”ligge gemt” fra vejens udsyn. Nu kan alle få øje på Hans Rømer Skolen, når de kører forbi”, slutter Julie Kjær Johansen.

Skolen fejrer logoopsætningen med eleverne og deres forældre torsdag 1. december kl. 16.