Halløj på julemarkedet i Svaneke

Det er snart december og jul, og Svanekegaarden har inviteret Louise Schouws Teater på besøg med årets juleforestilling.

Tre charmerende nisser kommer til Allinge.

 

Juleforestillingen på Svanekegaarden spilles lørdag 26. november kl. 15.30, og det er er glimrende mulighed for at skyde juleforberedelserne i gang og komme i den rette julestemning.

Forestillingen “Halløj på Julemarkedet” opføres af Susanne Breuning, Bente Eskesen og Marianne Bøgelund, der selv har instrueret, mens Susanne Breuning har står for koreografi og Lars Fjeldmose står for musikken og manuskriptet.

Bynissen morer sig

Og forestillingen oser af julehygge: Skibsnissen og Landnissen har aldrig mødt andre slags nisser – så overraskelsen er stor, når de møder Bynissen, som selv er ved at falde om at grin over de to andre. De kommer med hver deres baggrunde og kulturer – og derfor opfører de sig totalt forskelligt.

På markedet møder de bla. den tunghør Ebba i sin æblelskivebod, Glögg-Georg, der har smagt lidt for meget på varerne selv – og den ordblinde grønthandler Kål-Karsten.

Vi er alle nisser

Mødet mellem Nisserne og deres møde med Ebba og Georg og Karsten gør, at de opdager hvor forskelligt de griber tingene an og hvor forskellige de er – selvom de jo er ens. Trods uenigheder bliver de enige om, at de til syvende og sidst jo alle tre bare er nisser med røde nissehuer. Man kan godt være bedste venner, selvom man ikke er ens.

“Halløj på julemarkedet” er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok som man er. En sød musikalsk juleforestilling med masser af humor for hele familien fra tre – 99 år.

Seneste artikler

Fik du læst?