Golf på Bornholm samlede 107.000 kr. ind til Danske Hospitalsklovne

“Golf Charity Bornholm” samlede over 107.000 kroner sammen via de mange festlige golf-aktiviteter i ugen, der gik, Arrangør Jesper Pihl er meget glad og tilfreds og regner med at vende tilbage med arrangementet til næste år

Et flot resultat: Golfspillere omgivet af to festlige hospitalsklovne. Fra venstre arrangør Jesper Pihl, formand for Bornholms Golfklub Mette Mikkelsen, Joakim Tranberg og Anders Birkow.

 

En forrygende og festlig uge med forskellige golf- og fodboldaktiviteter på Bornholm sikrede nøjagtigt 107.260 kroner til Danske Hospitalsklovne. Et meget flot resultat som blev skabt efter en festlig golfturnering, natgolf og en 24-timers golfturnering. samt lidt special fodboldtræning for unge fodboldspillere i Nexø under ledelse af den fhv. professionelle fodboldspiller, Martin Ørnskov.

Middag på Slægtsgården

Det hele blev afsluttet søndag aften med en festlig Charity-dinner på Pension Slægtsgården i Allinge, hvor 43 gæster var mødt frem til spisning og underholdning med Joachim Tranberg og Anders Bircow.

“Her overrakte vi til slut en checken til Danske Hospitalsklovne  – et resultat som jeg er meget stolt af  – og som ikke havde været muligt uden støtte fra Bornholms Golfklub og alle dem, der har hjulpet til. Der blev desuden trukket lod i vores store lotteri med en flot præmie indeholdende bl.a. et rejsegavekort på 10.000 kr. til Club La Santa”, fortæller arrangør Jesper Pihl, der er født og vokset op i Nexø. Han fortsætter:

Tak til Bornholm

“Ugen igennem har vi kunnet mærke en kæmpe opbakning fra hele øen som har støttet op om indsamlingen til dette vigtige formål. Som eksil-bornholmer er det fantastisk dejligt at komme hjem og mærke et sådant sammenhold”, siger Jesper Pihl.

“Der har under ugens arrangementer været masser af smil, grin og glæde. Nu håber vi at donationen kan bidrage til at gøre det samme for børn og familier i en svær tid.
Og til hele Bornholm: Tusind tak, vi regner stærkt med at vende tilbage næste år”, slutter Jesper Pihl.