Glad jul til 120 bornholmere

Igen i år holdes “Glad Jul” for 120 Bornholmere, der får en pakke med dejlig julemad samt gaver til børnene. Man kan indsende ansøgning nu…

Margrethe Kjellberg og Mikkel Marschall. (Foto: Torben Ager)

 

Kender du familier, der har brug for en hånd til at skabe den bedste juleaften?

Selvom Coronaen stadig har sit greb i Danmark, og julen i år nok bliver lidt anderledes, så er der heldigvis meget, der bliver præcis, som det plejer.

Derfor holdes igen i år “Glad Jul”, hvor udsatte familier på Bornholm kan få hjælp til at skabe en dejlig juleaften med lækker julemad, godter og gaver til børnene.

“Vi skal stadig passe på hinanden, og med de skiftende restriktioner har vi besluttet, at afvikle “Glad Jul” som et take away-arrangement. De udvalgte familier kan derfor hente en stor pakke med al den julemad, der hører juleaften til – flæske- og andesteg med det hele, risalamande med kirsebærsauce samt gaver til børnene”, siger Margrethe Kjellberg og Mikkel Marschall, Bornholms Efterskole og hele holdet fra “Glad Jul”.

Glad Jul er for familier, der har brug for en håndsrækning til at få julen til at hænge sammen. “Vi laver julemad til hele familien og køber gaver til børn under 18 år. Man henter selv maden på Bornholms Efterskole, Haslevej 103 i Rønne onsdag 23. december mellem 12 og 13.30”, siger arrangørerne og fortsætter:

Sådan søger man

“Selvom vi gerne ville hjælpe alle, kan vi kun lave mad til ca. 120 personer. Hvis du og din familie vil i betragtning til at afhente mad og gaver til Glad Jul, skal vi derfor bede dig lave en kort ansøgning og sende den til os senest mandag 7. december. Vi giver alle familier svar ugen efter…”

Ansøgningen skal indeholde navn og adresse, tlf. og e-mail, antal børn og deres navne, antal voksne og deres navne samt en kort begrundelse for, hvorfor I gerne vil have hjælp fra “Glad Jul 2020”.

Ansøgningen og eventuelle spørgsmål rettes pr. mail eller telefon til Margrethe Kjellberg: privat@wellnessclub.dk – 51304579

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »