Fotokonkurrencen: Vinderbilledet er “Storm over Gudhjem”

Der var rigtig mange, der deltog i fotokonkurrencen fra stormvejret. Bornholmnyt.dk’s fotograf Torben Ager havde stort besvær med at finde en vinder, men til sidst valgte han et forrygende foto fra Gudhjem Havn – taget med en iPhone… 

Gudhjem havn 14 oktober 2020 Foto: Marie Vendelbo Fridorf ,Rungsted Kyst
Vinder billedet i Bornholmnyt.dk’s  fotokonkurrence fra stormvejret: Gudhjem Havn 14. oktober 2020 Foto: Marie Vendelbo Fridorf, Rungsted Kyst.

 

Det var ikke nogen nem opgave, som Bornholmnyt.dk’s fotograf Torben Ager blev sat på som overdommer i fotokonkurrencen fra stormvejret på Bornholm. Der kom  rigtig mange spændende fotos ind til os, og først efter flere timers vurdering fandt Torben frem til vinderbilledet, taget på havnen i Gudhjem af Marie Vendelbo Fridorf.

Marie er hjemme på efterårsferie hos sine forældre i Gudhjem, men stormen havde hun ikke taget med sig fra hjemmet i Rungsted. Det skal hun ikke have skyld for. Marie har taget sit forrygende billede med sin iPhone 11 Pro – men den bliver også brugt flittigt til at fotografere med.

For Marie er “helt vild” med at tage billeder. Ikke så underligt: Faktisk er hun uddannet fotojournalist, men arbejder nu i kommunikationsafdelingen i Danske Bank.

Og hun er også en god datter: De tre flasker vin, hun modtager i præmie, har hun straks doneret videre til sine forældre i Gudhjem.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Fantastisk foto: Gudhjem Havn ved 17-tiden. Foto: Torben Severinsen, Nyker

 

Mange andre end Marie deltog i konkurrencen. Bornholmnyt.dk vil nu i en periode bringe billederne i vores populære “Godmorgen Bornholm”, hvor man fra dagens begyndelse kan læse alt om dagen i dag, vejrudsigten, bølgehøjder, luftfugtighed og historiske oplysninger om datoen før i tiden. Altsammen udarbejdet af redaktionens morgenmand: Torben Ager. Og fotograferne vil selvfølgelig blive nævnt med navns nævnelse.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Fantastisk foto: Svane i modvind i Svaneke.  Fotograf: Palle Nielsen, Rønne.

 

Som sagt var det en svær opgave at udpege vinderen, for der kom så mange gode billeder ind, hvilket tyder på, der går en masse dygtige “fotografer” rundt på øen.

Bornholmnyt.dk ønsker vinderen stort tillykke – og retter en stor tak til alle andre, der bidrog til konkurrencen.

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »