Følg os på Instagram og vind

Bornholmnyt.dk er din gratis lokalavis på nettet – men det er også en af Bornholms største grupper på Facebook. Og nu begynder vi også at få flere og flere følgere på Instagram. Følg Bornholmnyt.dk på Instagram – nye følgere de næste tre dage deltager i konkurrencen om tre flasker vin…

Klik dig ind på Instagram og følg Bornholmnyt.dk. Nye medlemmer de næste tre dage deltager i en konkurrence om tre flasker vin.

 

De sociale medier skaber vigtige bølge i vores informationskilder. Således har din gratis lokalavis Bornholmnyt.dk næsten 7.000 medlemmer i vores Facebookgruppe, der dermed er en af de største på øen – og efterhåndem er den gruppe, hvor debatten foregår.

Og nu får vores Instagram ansvarlige, Bente Møller, mere og mere travlt med at holde styr på de mange flotte billeder på Instagram. Her kan du naturligvis også følge Bornholm.nyt.dk – og du kommer i godt selskab med foreløbig over 1.000 følgere. Det er alle mennesker, der holder af Bornholm. De fleste bor på øen, men der er også mange ovre, dels bornholmere, der har slået sig ned udenfor øen, dels sommerhusejere, dels turister – og dels alle dem, der bare elsker Bornholm.

Bente Møller oplyser, at Bornholmnyt.dk på Instagram er en forrygende inspirationskilde, hvad enten man er til natur, kultur – eller en lille lur. Der er nemlig tips til gode overnatningssteder og til et af de mange gode spisesteder, som øen er så kendt for. Bente Møller er uddannet både i dansk og kommunikation og er den helt rette ansvarlige for Bornholmnyt.dk på Instagram.

Hvis du begynder at følge os på Instagram i dag eller en af de næste to dage, så deltager du tilmed i en konkurrence om tre gode flasker vin. Bare klik ind på Instagram, opret en konto, hvis du ikke allerede har en – og klik dig ind på Bornholmnyt.dk. Følg os – og du deltagere konkurrencen.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »