Flotte sportsvogne på vej til Bornholm

BILER: Når Sportscar Bornholm i år holder sit femte event i Rønne Lufthavn, er det med Bygma som hovedsponsor.

Kom og få en tur i en lækker sportvogn- overskuddet går til børnene på Bornholms Hospital

 

Lørdag 2. september kan bornholmere og besøgende på øen igen opleve de vildeste luksusbiler drøne rundt på landingsbanerne i Rønne Lufthavn. Har man lyst til et adrenalin-kick med fart over feltet, kan man købe en tur som co-driver og samtidig støtte et godt formål. Arrangøren Sportscar Bornholm afvikler dagen til fordel for alvorligt syge børn. I 2022 fik børneafdelingen på Bornholms Hospital, sammen med Lukashuset (børne- og unge hospice i Hellerup) – således en flot donation.

Sammenfaldende værdier
”Vi er stolte over at blive tilbudt hovedsponsoratet for dette års arrangement. Det krævede ikke megen betænkningstid at sige ja tak,” siger Bygma Rønnes direktør, Martin Klausen. ”De værdier Sportscar Bornholm kommer med, i forhold til at yde støtte til alvorligt syge børn, harmonerer godt med de værdier vi har i Bygma-koncernen, der bl.a. råder over en fond, som støtter humanitære hjælpeorganisationer i ind- og udland.”

Flot donation
”Jeg er imponeret over at Sportscar-arrangementet bliver stablet på benene af frivillige kræfter, der gør en kæmpe indsats. Ejerne af de flotte biler – hvor både Lamborghini, Porsche og Ferrari er repræsenteret – står selv for alle udgifter ved kørsel og slitage på bilen. Samtidig donerer de dagens indtægter til at gøre en forskel for sygdomsramte børn. Alt hvad der køres ind på dagen, går direkte til velgørenhed; det synes jeg er flot. Jeg håber at rigtig mange vil bakke op om arrangementet,” slutter Martin Klausen.

Event-ansvarlig for Sportscar Bornholm, Jan Mathisen siger følgende omkring aftalen: ”Vi er både stolte, og meget glade for at Bygma har valgt at blive en del af Sportscar Bornholm i 2023. Det er med til blåstemple det vi laver, og løfter samtidigt arrangementet til et nyt niveau. Det giver os således mulighed for at kunne donere et væsentligt større beløb til alvorligt syge børn på Bornholm, samt Lukas Huset.

Sportscar Bornholm holdes lørdag  2. september fra kl. 10 til 14 i Rønne Lufthavn. 

Seneste artikler

Fik du læst?