Flot dag på golfbanen

103 spillere deltog i matchen 2. pinsedag i Nexø Golfklub.

Matchen 2. pinsedag blev sponsoreret af Citroën Stenseby

 

Årets tredje match i Nexø Golfklub blev spillet 2. pinsedag i fantastisk vejr og på en meget flot bane. Matchen, som havde hele 103 deltagere, var sponsoreret af Citroën Stenseby med flotte præmier og en fin biludstilling.

Der blev spillet med løbende start, fordi klubben stadig skal overholde forsamlingsforbuddet. Derfor ingen billeder af vinderne, men et af det flotte præmiebord.

Vinder af A-rækken blev Birger Nielsen med 70 nettoslag. Johnny Poulsen blev nr. to med par (71 netto) og tredjepladsen snuppede blev Kim M. Madsen (Sydsjællands golfklub) med 74 slag.

B-rækken blev vundet af Dennis Exsteen med 67 netto. Gilbert Espersen blev anden med 68 netto og René Kruse blev nr. tre med 73 netto.

C-rækken blev vundet af Ole Olsen med 42 stableford point. Ejner Andersen fik andenpladsen med 35 point og Helle Nygaard Hansen (BGK) blev tredje med 34 point.

D-rækken blev vundet af Jesper Hansen med 41 point foran Tonny Riis, som fik 39 point, og Silke Wibe Westh blev nr. tre med 37 point.

Vin-præmier
Der var fine flasker vin til nærmest hullet. På hul ni blev de i A-rækken vundet af Frits Kjellberg med 4,45 meter. I B-rækken var Christa Brandt Poulsen 6,34 meter fra pinden og i C rækken var det Ejner Andersen, som med 2,55 meter var tættest på. I D-rækken var Bjarne Stig Hansen 4,70 meter fra hullet.

På hul 13 var det Per Skov med 88 cm som var tættest på pinden i A-rækken. I B-rækken var det Bettina Bach Jensen der vandt flasken med 1,13 meter fra hullet. Michael Larsen i C-rækken var tættest på med 2,45 meter og i D-rækken var det Flemming Hansen med 2,74 meter som var tættest på pinden.

”Der var selvfølgelig også fine klappepræmier til nogle af dem, som ikke havde vundet andre præmier, så alle havde en herlig 2. pinsedag på Dueodde golfbane”, siger John Gibler fra turneringsudvalget.

Golfens Dag
Næste arrangement i Nexø Golfklub er søndag 14. juni, hvor der er ”Spil-med-dag”, hvor alle medlemmer opfordres til at tage et nyt potentielt medlem med ud at spille seks huller golf efter lidt hurtig instruktion.

Søndag 21. juni er der ”Golfens dag ”, der også et arrangement for potentielle nye medlemmer.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »