Flot afvikling af Wonderfestival

Politiet melder kun om småting i forbindelse med Wonderfestiwall, der stort set forløb uden ballade. Godt gjort, når så mange mennesker er samlet med musik – og alkohol.

Folk hyggede sig på Wonderfestiwall og politiet melder kun om småting under de festlige dage.

 

Wonderfestiwall er forløbet uden de helt store problemer, og stemningen på festivalpladsen har været rigtig god, fortæller Bornholms Politi efter de festlige og musikalske dage på Nordbornholm.

“Det er, som vi kender det fra tidligere år. Der har i løbet af fredag og lørdag været tre personer, hvis opførsel ikke har været forenelig med stemningen og retningslinjerne på festivalpladsen, hvorfor de blev bortvist fra stedet,” oplyser politiet.

Stjal shotsrør

En 28-årig mand fra Sjælland blev bortvist efter han havde skaffet sig uberettiget adgang til en lagercontainer, hvorfra han havde stjålet 156 shotsrør. En 24-årig mand fra Lolland-Falster samt en 19-årig ung mand fra Bornholm blev på to forskellige tidspunkter bortvist for dårlig opførsel.

Den 19-årig unge mand blev i forbindelse med bortvisningen sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand, idet han råbte diverse skældsord mod betjentene på stedet. Foruden de tre bortvisninger blev der fra festivalpladsen observerede en gruppe unge mennesker, som gik og fjernede de opsatte hastighedsskilte. Anmelder havde i den forbindelse bedt de unge mennesker om at sætte skiltene på plads, hvilket de ikke efterkom. En patrulje kørte rundt i området for at lede efter de unge mennesker, men uden held.

 

Fik du læst?