Få udbetaling straks efter operation for grå stær

FORSKRING: Hvis man er medlem af Ældre Sagen kan det være en god ide at blive forsikret i GF Forsikring. Her kan man få adgang til nogle helt særlige fordele, hvis man er  med i GF’s gruppe for Ældre Sagens medlemmer.

Som forsikret i GF Forsikring for man en straksudbetaling på kr. 1.500 efter operation for grå stær.

 

Som medlem af Ældre Sagen kan det have sine fordele at være forsikret i GF Forsikring, der har kontor på Store Torv i Rønne. Som den nyeste fordel i rækken kan man f.eks.  få en straksudbetaling på 1.500 kr. efter operation for grå stær. Og der er mange andre fordele for medlemmer af Ældre Sagen, herunder bl. a. udvidet dækning af elcykler, større dækning af guld og sølv ved indbrud og dækning ved simpelt tyveri på plejehjem

Og som nævnt: Er du uheldig at blive ramt af grå stær, vil du efter en operation for grå stær få udbetalt 1.500 kr., som du kan bruge, som du vil. Det kunne være et tilskud til nye briller eller lidt forkælelse.

Hvad er grå stær?
Grå stær er en almindelig øjenlidelse, især blandt ældre. Grå stær er uklarheder i øjets linse, som medfører nedsat og sløret syn. Ud over nedsat syn kan symptomerne være blændingsgener, dobbeltsyn og ændret opfattelse af farver. Den hyppigste årsag til grå stær er alder. Behandlingen af grå stær er en operation, hvor man fjerner den uklare linse og erstatter den med en kunstig linse, som genopretter synet, oplyser sundhed.dk.

Behov for operation må dog ikke have været kendt før, man er blevet meldt ind i GF’s særlige gruppe for Ældre Sagens medlemmer.

Få en medlemsejet forsikring
GF Forsikring har en invitation: På det lokale kontor i Rønne kan du komme ind og få lokal og personlig rådgivning. Du får også særlige medlemsfordele og forsikringer med overskudsdeling. GF Forsikring er ejet af medlemmerne og skal ikke tjene penge til aktionærer. I stedet er det dig, der får glæde af overskuddet.

Alle får medlemsfordele i GF
I GF handler overskud ikke kun om penge, men også om at række hånden ud til medlemmerne i svære situationer. F.eks. med medlemsfordelen Læge 365, som giver fri adgang til en videokonsultation med en læge alle dage året rundt. Du får også hjælp ved digital chikane og identitetstyveri, når du er forsikret i GF.

Kunne du tænke dig at få en snak om dine forsikringer og et forsikringstjek i GF? Så ring til GF Bornholm på telefon 54 70 77 84 eller kom ind på det lokale GF-kontor på Store Torvegade 36A i Rønne. Du kan også bestille et besøg af GF’s lokale assurandør på Bornholm,” lyder det fra GF Forsikring.

Seneste artikler

Fik du læst?