Express 5 bliver forsinket

Bornholmere, pendlere og turister må væbne sig med tålmodighed: Leveringen af Express 5 til Bornholmslinjen har trukket ud, og lige nu er værft og rederi i dialog om en ny dato for levering.

Express 5 er meget tæt på at være færdig – alligevel kan tidsplanen ikke overholdes, så færgen kan sættes ind i påsketrafikken på Bornholm

Express 5 er tæt på at være færdig – alligevel kan tidsplanen ikke overholdes, så færgen kan sættes ind i påsketrafikken på Bornholm. Express 5 bliver forsinket i levering fra værftet i Filippinerne. Det ligger fast efter teknikere fra Molslinjen netop har været på besøg på værftet.

Planen er nu, at færgen leveres i Filippinerne til Bornholmslinjen i slutningen af februar. Herefter skal færgen sejles hjem til Rønne, hvor den skal godkendes og synes af myndighederne, inden den kan sættes i drift.

Sejler efter påske

Express 5 optræder lige nu i sejlplanerne på Bornholm fra 20. marts, men:

”Det er usikkert, om vi kan nå det til den dato. Derfor er vi desværre nødt til at arbejde med et alternativ, hvor Express 5 først sættes i sejlplan efter påsken”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Seneste artikler

Fik du læst?