Erling tager tjansen som vandmand på dagens marathon

Der er lørdagsløb i godt vejr mellem Gudhjem og Sorthat. For Albatros Adventure har skiftet den kinesiske mur ud med Bornholm i år

Erling Hansen- tager Jensen som vandvagt i dag…

 

Af Pernille Lindblom

Det er langt fra første gang, der løbes marathon på Bornholm. Men det er første gang, at løbet arrangeres af Albatros Adventure, der blandt andet er kendt for at sende danske løbere til løb på den kinesiske mur.

I år er muren skiftet ud med løb langs kysten mellem Gudhjem og Sorthat. For de, der løber halvmarathon, slutter løbet ved Hammershus.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Der er deltagere helt fra Canada på dagens marathon

 

Det er på grund af Corona, at løbet holdes i Danmark, og selvom det er et relativt lille felt på 60 løbere, er der udover danskere også deltagere fra Canada, USA og Holland.

Erling Hansen, der selv plejer at løbe marathon, har her til morgen skiftet løbeskoene ud med en klapstol på Næs Strand i Allinge. Han er ”vandvagt” og skal – iført handsker og mundbind – servicere de tørstige løbere. Alle sejl er sat ind for at mindske smitterisikoen. Derfor er løberne også blevet udstyret med sammenklappelige drikkebægre, som de nemt kan løbe med.

 

Seneste artikler

Fik du læst?