Enighed om aflysning af pokalkamp mellem Rønne og B.93

Rønne IK har otte spillere på skadeslisten og B.93 kunne ikke komme hjem- og så blev de to klubber enige om at aflyse pokalkampen på onsdag. B.93 går videre…

Rønnes træner Mathias Øland Jensen (Foto: Torben Ager)

 

Der var er flere grunde til, at pokalkampen mellem Rønne IK og 2. divisionsklubben fra B.93  på onsdag er blevet aflyst. Først og fremmest kunne B.93 ikke komme hjem fra øen med fly, da dette var aflyst. Og dernæst har Rønne IK hele otte mand på skadeslisten.

“I første omgang har vi forsøgt, om vi kunne udsætte kampen i et par uger. Men trods forsøg mellem de to klubbers formænd, så kunne det altså ikke falde i hak. Og jeg har alligevel ikke lyst til at møde op med et andethold i en pokalkamp mod et 2. divisionshold, så begge parter var enige om at aflyse kampen. B.93 går derfor videre uden kamp, men jeg må tilstå, at det passer både spillerne og jeg udmærket”, siger Rønnes træner Mathias Øland Jensen.

Hårdt program

Rønne har haft et hårdt program de sidste uger med to kampe hver uge – og nu er der altså full house på skadeslisten. Og Mathias Øland Jensen ser frem mod opgøret i Københavnsserien mod Skjold på lørdag:

“Det ser ud til, at de fleste af de skadede spillere kan være klar til kampen mod Skjold på lørdag, og det synes jeg er vigtigt nu”, siger Rønne-træneren, der er orienteret om, at også Skjold har haft et hårdt program, så de to hold har nogenlunde lige betingelser, inden de løber på banen i Rønne lørdag kl. 15.30.

Seneste artikler

Fik du læst?