En udstilling om kød og krop i det gamle slagteri i Østermarie

Den kunstnerdrevne udstillingsplatform “Beast” i det gamle slagteri i Østermarie er klar med ny udstilling, der denne gang handler om – kød…
Kunstnerne er i fuld gang med at gøre udstillingerne færdige. Det er Lisbeth Bank i forgrunden.

 

“Fintskåret grofthakket” er en udstilling om kød og krop i projektrummet, den kunstnerdrevne udstillingsplatform “Beast” i det gamle slagteri i Østermarie.
“Beast har været i gang siden årskiftet og bød sidst på en sommerudstilling, der sluttede i juli.
Nu er der en ny udstilling klar, som kunstnerne går og lægger sidste hånd på i disse dage.
Det er billedkunstnerne Lisbeth Bank og Pernille Bøggild, der  går i kødet på kødet og undersøger kød som fænomen, både slagterens gennemskæringer og grovhak i det gamle pølsemageri samt  menneskekroppens fysiske materialitet.
(Artiklen fortsættes under billedet)
Ny udstilling i Østermarie
De to kunstnere går abstrakt til værks og har udviklet skulpturer, der f.eks. bruger kødets marmoringer, mortadellaens fedtplettede overflade og pølseskiverne som inspiration. Slagteriets råhed mødes af det smukke og det sanselige, som kød, blod og liv også handler om.
Der er fernisering lørdag 29. august kl. 16, og herefter er udstillingen åben til søndag 27. september. Man kan besøge “Beast” fredag fra kl. 15 til 18 og søndag fra kl. 12 til 16 – desuden efter aftale. Adressen er Godthåbsvej 23 i Østermarie.
60 21 91 22

Seneste artikler

Fik du læst?