En gavflab kiggede forbi

Hygge og godt humør, da Preben Elkjær tegnede og fortalte i Rønne

Elkjær havde ping-pong på senen i Aakirkeby med Peter Sloth, der har skrevet bogen “Mit liv som Elkjær”. (Foto: Fl. Falk Hansen)

 

Det blev – som forventet – en glad og fornøjelig aften, da fordums fodboldstjerne Preben Elkjær gæstede Bornholm torsdag aften.

Med på scenen havde han forfatteren til bogen “Mit liv som Elkjær, Peter Sloth, og sammen bevægede de sig gennem dansk fodboldhistorie i den tid, hvor Elkjær var på alles læber. Og huserede både på det danske fodboldlandshold og i klubber i Tyskland, Belgien og Italien.

Talrige er historierne og anekdoterne om denne den professionelle fodboldverdens gavflab, der havde sine meningers mod – både på og udenfor banen. Man savner den type i dag…

Vin og pølser

Men så er det jo godt, at vinhandler Thomas Kristensen fra “Hos Jon & Thomas” – skøn vinhandel i Rønne – kunne arrangere en festlig aften med Elkjær. Der kom langt over 100 deltagere til arrangementet.

Og der var både dejlig vin og en lækker “Stadionplatte” bestående af en ristet pølse med brød, inden Elkjær gik på scenen med historier – også om det berømte, brændte straffespark i EM-semifinalen i 1984.

“Den historie kan vi lige så godt tage med det samme”, sagde en smilende Elkjær – og så gik det ellers løs med andre sjove fodboldhistorier fra en fantastisk fodboldkarriere.

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?