En aften med fjer og flæsk

Kærligheden til fjerbolden og det sociale var i højsædet, da 28 af øens voksne badmintonspillere lørdag mødtes i Bornholms Idræts- og Kulturcenter.

Der var både badminton og hygge lørdag i idræts- og kulturcentret i Rønne.

 

Rundt omkring i øens badmintonhaller løber mange seniorspillere, både motionister samt turneringspillere. Fælles for dem er, at de ofte spiller mod de samme spillere uge efter uge.

Flere af dem har ytret ønske om at møde spillere og prøve fjer kundskaberne af mod ligesindede fra øens øvrige klubber, uden at det bliver for konkurrencepræget. Denne bøn har de lyttet til i badmintonudvalget under DGI Bornholm.

Der var derfor inviteret til socialt samvær, masser af badminton samt fællesspisning i det nyudviklede koncept ”Fjer og flæsk” i Bornholms Idræts- og Kulturcenter Allinge lørdag eftermiddag.

Fight og højt humør

Det initiativ havde 28 spillere, i alle aldre og på mange niveauer, taget imod. Efter 2,5 times badminton med masser af fight og højt humør, sluttede spillerne af med hygge, snak og mad.

DGI Badminton Bornholm er meget glade for og tilfredse med, at så mange spillere mødte op første gang, en stævneform som dette bliver tilbudt. Et koncept, der helt sikkert er kommet for at blive.

Gentager succesen

”Tilslutningen viser, at der er behov for initiativer som dette. Det var skønt at se rutinerede, let øvede såvel som nybegyndere hygge sig sammen med fjerbolden som omdrejningspunkt”, udtaler Helle Mogensen fra badmintonudvalget og fortsætter: ”Der var blandt deltagere ønske om flere stævner som dette, så vi kommer helt sikkert til at gentage succesen.”

Planen er at der fremadrettet årligt skal afholdes 2-3 arrangementer som dette. Badmintonudvalget pointerer samtidig at der er plads til flere. ”Fjer og flæsk” er kommet for at blive, og alle øens voksne spillere er velkomne.

Seneste artikler

Fik du læst?